pirmdiena, 2014. gada 27. janvāris

Iebiezinātais piens


Bija laiki, kad vasaras pavadīju Salacgrīvas 1.vidusskolas mājīgajās klasēs, jo tieši tur TTP basketbola sporta skolas audzēknēm notika sporta nometnes. 
Neskatoties uz to, ka treniņi notika 3x dienā, no kuriem viens bija uz fizisko izturību, laiks ārpus treniņiem tika pavadīts visai interesanti un atmiņas arī ir tikai pašas labākās.
Viena no aktivitātēm ārpus treniņu grafika bija iebiezinātā piena ēšana, klāt piekodām Selgas cepumus un lai tā lieta labāk ietu lejā pa virsu uzdzērām limpeni! Mmmmm kas par kaloriju bumbu! :)
Bērnības garša ir tāda interesanta un neizskaidrojama lieta, var jau domāt, ka tā nav īsta, jo atmiņa viļ un garšas kārpiņas dzīvo savu dzīvi. Bet kāpēc nereti notiek tā, ka pagaršojot kādu produktu mēs pie sevis noņurdam: "mmmm garšo kā bērnībā!" Tieši tā gadījās šodien man, kad pagaršoju Meirāna Iebiezināto pienu! Un, ja vēl būtu bijuši Selgas cepumi un limpene, tad vajadzētu tikai trīs treniņus dienā, lai es būtu atgriezusies Salacgrīvas 1.vidusskolas mājīgajās klasēs! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru